-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:7897 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

شنيده ام كه ديدن نامحرم از طريق تلويزيون و شنيدن صداي آن ها اشكال دارد امّا به چنين چيزي اعتقاد ندارم، چون اگر بخشي از ساعات روزمرّة خود را با ديدن تلويزيون يا گوش كردن موزيك سپري نكنيم، چگونه بايد بگذرانيم؟

در صورتي كه انسان زن نامحرمي را از طريق تلويزيون مشاهده كند، اگر زن مسلمان باشد و حجاب متعارف اسلامي داشته باشد، نگاه كردن بدون قصد لذت اشكالي ندارد.در خصوص زنان غير مسلمان كه بدون رعايت حجاب اسلامي بر صفحه تلويزيون ظاهر مي شوند، ديدن آن ها اگر بدون لذت وريبه باشد، اشكالي ندارد و عمل حرامي به حساب نمي آيد.اگر موسيقي مناسب مجالس لهو و لعب و عيّاشي باشد، حرام است، يعني موسيقي مطرب كه انسان را به ورطة گناه و آلودگي بكشاند و او را از خدا دور كند و به وادي غفلت ببرد، حرام است.(1) اما موسيقي كه مطرب و مناسب مجالس لهو و لعب نباشد و از مضامين و محتواي خوبي مثلاً عرفاني برخوردار باشد، حرام نمي باشد و مي توانيد از آن ها استفاده نماييد. براي پر كردن اوقات فراغت خود بهتر است در كنار گوش دادن به راديو و تلويزيون از صوت زيباي قرآن كريم، (كه توسط قاريان ممتاز قرائت شده و يا از صداي تواشيح و اشعار و همخواني هاي زيبا كه داراي محتواي سازنده و مفيد است) استفاده نماييد.

پي نوشت ها:

1. آيت الله فاضل لنكراني، جامع المسائل، ج 1، ص 258.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.